Connect with us

technokrata

T-Mobile: új szupermobil a jövő héten

Kütyük

T-Mobile: új szupermobil a jövő héten

A magenta szolgáltató hamarosan egy igen nagy tudású smartphone-t fog bevezetni az európai piacra.

A hannoveri CeBIT 2008 szakkiállításon még csak félhivatalosan bejelentett és dummy szintjén demózott T-Mobile MDA Compact IV a széles szolgáltatási kört elegáns külső megjelenéssel kombinálja. Jól értesült források szerint a HTC Diamond alapokon nyugvó újdonság hivatalos európai bejelentésére május 6-án, vagyis jövő hét kedden kerül majd sor.

A készülékbe szerelt 2,8 colos érintőkijelző ezúttal nem QVGA, hanem VGA felbontású, vagyis 640×480 pixel büszke tulajdonosa. A display alatt érintőgombokkal felvértezett újdonság hátsó részében egy 3 megapixeles felbontású és autofókusz funkciós kamera teljesít szolgálatot, melynek fotó és videó felvételeit egyrészt a 4 GB-os belső memóriában, másrészt a bővítőslotba helyezett microSD memóriakártyákon lehet eltárolni.

A várakozások szerint Microsoft Windows Mobile 6.1 (a Sony Ericsson Xperia X1-hez hasonlóan) operációs rendszert futtató okosság a jó öreg GPRS, EDGE és UMTS mellett a villámgyors HSDPA vezeték nélküli adatátvitelt is támogatja, így segítségével akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még az 528 MHz-es frekvenciájú Qualcomm MSM 7201A processzor, a mozgásszenzor, a sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 (A2DP), a Wi-Fi (802.11b/g), a HSUPA, illetve az eGPS (enhanced Global Positioning System) funkció. A 99x51x10,7 milliméter méretű T-Mobile MDA Compact IV várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle