Connect with us

technokrata

Mától kapható az iGO 8: GPS navigáció 3D-ben

Kütyük

Mától kapható az iGO 8: GPS navigáció 3D-ben

Végre már megvásárolható a Nav N Go legújabb fejlesztése.

A Nav N Go által hazánkban hivatalosan április 17-én bejelentett iGO 8 ma jelent meg a kereskedelmi forgalomban. A korábbi iGO felhasználók az elmúlt hétvége óta már frissíthettek iGO 8-ra, azonban önálló termékként csak mától kapható az új szoftver.

A 3D-s navigációs szoftver memóriakártyás változata Európa 43 országának részletes térképét tartalmazza, és számtalan új funkcióval könnyíti meg a navigálást. A termék újfajta csomagolásban került forgalomba, bruttó 39.900 forintos javasolt fogyasztói áron. Az exkluzív doboz tartalmazza a microSD memóriakártyát, a széleskörű kompatibilitást biztosító miniSD és SD adaptereket, a Kezelési útmutatót, valamint egy DVD-t, melyen minden, a későbbi frissítésekhez szükséges eszköz megtalálható. Az iGO 8 csak egyetlen (full Európa) változatban kapható, vagyis már nem készül belőle Magyarország, vagy például Kelet-Európa verzió.

A Nav N Go iGO 8 egyszerűen használható, elég behelyezni a memóriakártyát a futtatásra alkalmas mobil készülékbe, és a program máris működésre kész. Akár egész Európát beutazhatjuk úgy, hogy nem kell térképeket cserélni, vagy átváltani az országok között. A kevésbé gyakorlott felhasználók választhatják az alapfunkciók használatára alkalmas ˝Normál mód˝-ot, míg a tapasztaltabbak kedvükre válogathatnak a ˝Profi mód˝ kínálta számtalan beállítási lehetőség között.

A Nav N Go most is gondolt a játékok kedvelőire, ezért a szoftver mellé ajándékként kínál három előre telepített PDAmill Game Studios mobiljátékot, a Gamebox Boards-t, a The Corsair-t és a Bowling for Burgers-t. Ez utóbbit az amerikai Smartphone and Pocket PC Magazine nemrégiben a második legjobb mobiljátéknak választotta.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp