Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG Prada II – újabb puccos mobil érkezik

Kütyük

LG Prada II – újabb puccos mobil érkezik

Az LG tovább kívánja folytatni a Prada-val tavaly megkezdett együttműködést.

A dél-koreai gyártó bejelentette, hogy az idei esztendő negyedik negyedévében piacra kívánja dobni az LG Prada II típusjelzésű mobiltelefont, melyről néhány specifikációt már el is árult, fotót azonban sajnos még nem közölt a gyártó.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság a mai elvárásoknak megfelelően nem csak a GPRS, EDGE és UMTS, hanem a HSDPA technológiát is támogatja, így segítségével megfelelő lefedettség esetén akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Wireless fronton említést érdemel még a 802.11b/g szabványú Wi-Fi, illetve az A2DP profilos Bluetooth 2.1.

A vizuális megjelenítésről egy 3 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú érintőkijelző gondoskodik, a maga WQVGA felbontásával, illetve 16 millió színárnyalatával. Az integrált digitális fényképezőgép modul a tegnap bejelentett LG KF750-hez, illetve az LG KU990-hez (Viewty) hasonlóan egy 5 megapixeles felbontású CMOS szenzorra épül.

A teljes QWERTY billentyűzetet felvonultató, szétcsúsztatható kialakítású LG Prada II kapcsán nem mehetünk el szó nélkül továbbá a TV-kimenet, a sztereó FM rádió, illetve a microSDHC támogatás (maximum 8 GB) mellett sem. A várható ár egyelőre ismeretlen. Megjegyzendő, hogy a 2007-ben debütált első Prada mobilból eddig már több mint 700 ezer darabot adott el az LG – a telefont hazánkban jelenleg a T-Mobile és a Vodafone forgalmazza.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés