Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb Vertu luxusmobil – rokokó stílusban

Kütyük

A legújabb Vertu luxusmobil – rokokó stílusban

Bemutatkozott a legfrissebb, születésnapi Vertu készülék.

Emlékezetes, hogy a Vertu 2006 közepén jelentette be Constellation nevezetű mobilját, mely már jó ideje hazánkban is megvásárolható. Most ennek a készüléknek jelentek meg a legújabb változatai, melyek a keresztségben a Vertu Constellation Rococo nevet kapták, és az alábbi felvételeken tekinthetők meg. A Vertu tizedik születésnapjára készített új limitált széria egyediségét a különleges bőr hátlap adja, melyet természetesen kézzel készítenek, és amelyet virágminták díszítenek – rokokó stílusban. A több különböző színváltozatban érkező Vertu Constellation Rococo idén nyáron kerül majd forgalomba.

Vertu Constellation
A Vertu Constellation névre hallgató készülékek a gyártó angliai üzemében kézimunkával készülnek és a legdrágább változatot például negyvenöt darab, kézzel meghúzott mini csavar tartja össze. Ezen a csúcsmodellen gazdag aranydíszítésnek lehetünk tanúi, de ezenkívül bőrt és kerámiát is találhatunk a felhasznált anyagok között. A Vertu telefonok közös vonása a kisebb-nagyobb karcolásoknak könnyedén ellenálló, zafírkristály LCD borítás.

A Vertu Constellation egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás mobiltelefon, mely 109 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 15,7 milliméter vastag. A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz), GPRS és EDGE támogatású készülékben egy TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Említést érdemel továbbá a Bluetooth adatátvitel, a fejlett zene- és videólejátszó alkalmazás, a repülőgép üzemmód, valamint az USB csatlakoztathatóság. A telefonok tömege 140 és 163 gramm között mozog.

A legdrágább, 18 karátos aranyborítású és kerámia billentyűzetes Vertu Constellation ára átszámítva mintegy 4 millió forint. A legolcsóbb változat átszámítva mintegy 1 millió forintba kerül, igaz ezért a pénzért aranyat nem, hanem ˝csak˝ rozsdamentes acélt és fekete bőrborítást kapunk. A különleges telefonról készített részletes tesztünk az alábbi linken olvasható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés