Connect with us

technokrata

Nokia N95 navigáció az új Renault-kban

Kütyük

Nokia N95 navigáció az új Renault-kban

A Nokia GPS-es mobilja a Renault-kat is meghódítja magának.

A finn mobilgyártó munkatársai bejelentették, hogy a Renault Sandero (nálunk Dacia Sandero) típusjelzésű új autónak elkészült egy limitált szériás Nokia kiadása. A brazil Renault által gyártott kocsiból mindössze 1.000 darab készül: az autók különlegessége, hogy gyárilag egy Nokia N95-ös mobiltelefon (Nokia Maps térképszoftverrel), egy Nokia LD-3W típusjelű külső GPS-vevő (feltehetően a jobb minőségű vétel miatt) és egy Nokia CK-20W autós kihangosító is jár hozzá. Az 1,6-os benzines motorral szerelt, számos extrával felvértezett Renault Sandero Nokia Edition ára átszámítva mintegy 4,5 millió forint.

Nem ez egyébként az első Renault-Nokia együttműködés. Tavaly októberben mutatkozott be a Renault Twingo Nokia Special Edition: a különleges metálfényezésű járgány oldalüvegei gyári sötétítést kaptak, ezenkívül pedig a B oszlopon egy szolid Nokia logó és egy nem annyira szolid Nokia mobiltelefon áramkör imitáció látható. A kis autó mellé egy Nokia 6110-es mobil is jár.

Továbbá Mexikóban tavaly augusztus végén jelentették be a Nokia 5300 zenemobillal és spéci kihangosítóval felvértezett, Peugeot 206 Nokia Music Editiont.

A Renault egyébként hazánkban is ad ajándék mobilt, de nem Nokia gyártmányút: aki most úgy dönt, hogy egy limitált szériás Renault Mégane Coupé-Cabriolet Monaco-t vásárol magának, az a lenyitható fémtetős autó mellé egy fekete Motorola KRZR K1-es mobiltelefont és egy Motorola T305-ös Bluetooth kihangosítót kap ajándékba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek