Connect with us

technokrata

iGO 8: már frissíthetünk is!

Kütyük

iGO 8: már frissíthetünk is!

A Nav N Go mostantól lehetővé teszi a régi iGO My way felhasználók számára, hogy akár ingyen frissítsék meglévő szoftverüket a kereskedelmi forgalomban hétfőn debütáló iGO 8-ra.

A verziófrissítés csak interneten keresztül, a my.navngo.com címen érhető el. A 3D-vel és számos új funkcióval felruházott új program azok számára érhető el ingyenesen, akik 2008-ban vásárolták teljes Európa térképpel forgalomba hozott iGO My way 2006 szoftverüket. Akik ennél korábban vették, azok mintegy bruttó 23.000 forintos áron frissíthetik az új verzióra programjukat. A frissítés a Content Manager szoftver segítségével oldható meg.

A Magyarország, illetve a Kelet-Európa térképes iGO My way 2006 felhasználók nem tudnak frissíteni iGO 8-ra, mert memóriakártyájuk kapacitása nem elegendő az új 3D-s térképek tárolására. Számukra továbbra is kínálnak majd térképfrissítéseket a 2006-os verzióhoz. Ugyanezt a térkép update-et végezhetik el azok is, akiknek PDA-ja technikai okokból nem alkalmas a 3D-s program futtatására, vagy nem szeretnének áttérni az új szoftververzióra. Az online frissítés részletei a my.navngo.com oldalon találhatók meg.

Az iGO 8 hivatalos magyar disztribútora a DiFo Magyarország (RRC Hungary Kft.). A cég széleskörű kereskedelmi kapcsolatokkal rendelkezik Kelet-Európában és Magyarországon, ami garantálja, hogy az iGO 8 a legnagyobb áruházláncoktól kezdve a kisebb vidéki kereskedésekig sok üzletben kapható lesz. A DiFo Magyarország viszonteladói hálózatában az iGO 8 felhasználók könnyebben kaphatnak majd segítséget a felmerülő problémák esetén. Azon felhasználók számára, akiknek nem áll módjukban önállóan elvégezni az online frissítést (például nem rendelkeznek internet kapcsolattal), térítés ellenében a kijelölt cserepontokon elvégzik azt.

Hivatalos viszonteladó által értékesített iGO My way termékek esetében a DiFo Magyarország cserelehetőséget biztosít országos viszonteladói hálózatában, a kijelölt cserepontokon. A csereakció keretében a vásárlók régi iGO My way kártyájuk leadásával egy időben csökkentett áron, közel 45 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg az új iGO 8 terméket. Ezzel a lehetőséggel 2008. június 30-ig élhetnek a felhasználók.

Az iGO 8 Európa április 28-tól, tehát hétfőtől lesz kapható a magyarországi üzletekben, bruttó 39.900 forintos javasolt fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek