Connect with us

Hirdetés

technokrata

iGO 8: már frissíthetünk is!

Kütyük

iGO 8: már frissíthetünk is!

A Nav N Go mostantól lehetővé teszi a régi iGO My way felhasználók számára, hogy akár ingyen frissítsék meglévő szoftverüket a kereskedelmi forgalomban hétfőn debütáló iGO 8-ra.

A verziófrissítés csak interneten keresztül, a my.navngo.com címen érhető el. A 3D-vel és számos új funkcióval felruházott új program azok számára érhető el ingyenesen, akik 2008-ban vásárolták teljes Európa térképpel forgalomba hozott iGO My way 2006 szoftverüket. Akik ennél korábban vették, azok mintegy bruttó 23.000 forintos áron frissíthetik az új verzióra programjukat. A frissítés a Content Manager szoftver segítségével oldható meg.

A Magyarország, illetve a Kelet-Európa térképes iGO My way 2006 felhasználók nem tudnak frissíteni iGO 8-ra, mert memóriakártyájuk kapacitása nem elegendő az új 3D-s térképek tárolására. Számukra továbbra is kínálnak majd térképfrissítéseket a 2006-os verzióhoz. Ugyanezt a térkép update-et végezhetik el azok is, akiknek PDA-ja technikai okokból nem alkalmas a 3D-s program futtatására, vagy nem szeretnének áttérni az új szoftververzióra. Az online frissítés részletei a my.navngo.com oldalon találhatók meg.

Az iGO 8 hivatalos magyar disztribútora a DiFo Magyarország (RRC Hungary Kft.). A cég széleskörű kereskedelmi kapcsolatokkal rendelkezik Kelet-Európában és Magyarországon, ami garantálja, hogy az iGO 8 a legnagyobb áruházláncoktól kezdve a kisebb vidéki kereskedésekig sok üzletben kapható lesz. A DiFo Magyarország viszonteladói hálózatában az iGO 8 felhasználók könnyebben kaphatnak majd segítséget a felmerülő problémák esetén. Azon felhasználók számára, akiknek nem áll módjukban önállóan elvégezni az online frissítést (például nem rendelkeznek internet kapcsolattal), térítés ellenében a kijelölt cserepontokon elvégzik azt.

Hivatalos viszonteladó által értékesített iGO My way termékek esetében a DiFo Magyarország cserelehetőséget biztosít országos viszonteladói hálózatában, a kijelölt cserepontokon. A csereakció keretében a vásárlók régi iGO My way kártyájuk leadásával egy időben csökkentett áron, közel 45 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg az új iGO 8 terméket. Ezzel a lehetőséggel 2008. június 30-ig élhetnek a felhasználók.

Az iGO 8 Európa április 28-tól, tehát hétfőtől lesz kapható a magyarországi üzletekben, bruttó 39.900 forintos javasolt fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés