Connect with us

technokrata

Új Clarion GPS navigációk: 3D-s iGO 8 alapokon

Kütyük

Új Clarion GPS navigációk: 3D-s iGO 8 alapokon

A Nav N Go 3D navi megoldása fut a Clarion új készülékein.

Két vadonatúj navigációs rendszert mutatott be a Clarion, melyekhez a Nav N Go biztosította saját fejlesztésű 3D-s szoftverét. A MAP680 és MAP780 készülékek a valósághű navigáció mellett számos szórakoztató és kommunikációs feladatot is ellátnak. A Clarion a legújabb azon cégek hosszú sorában, akik a Nav N Go által fejlesztett navigációs szoftvert választották, mely az útvonalak valósághű, 3D-s megjelenítésével újrafogalmazta a műholdas navigációt. A kijelzőn egyaránt jól kivehetők a városi épületek, valamint a vidéki tájakon sorakozó hegyek és völgyek.

Mind a MAP680, mind a MAP780 szerepelt az április 10-13. között, a németországi Sinsheimben megrendezett autóhifi-kiállításon. Ez a nemzetközi autós elektronikai vásár vendégül látta az akusztikai és optikai technológia a világ minden tájáról érkező képviselőit. Az idei autóhifi-kiállítás a mobil technológia számos újdonságát mutatta be, melyet az EMMA és a dB Drag Racing által rendezett versenyek kísértek.

A MAP680 és a MAP780 Text-to-speech kompatibilis, mely technológia jelzi, mikor kell kanyarodni, tájékoztat az utcanevekről, és figyelmezteti a vezetőt a sebességhatárok betartására. Ugyanakkor az új modellek rendelkeznek beépített TMC vevővel is, mely biztosítja a legfrissebb közlekedési információk továbbítását, így a gyors újratervezés segítségével a lehető legkevesebb időveszteséggel érhető el az úticél. A hangutasítás mellett az autósok nagyméretű érintőképernyőn élvezhetik a környező táj háromdimenziós látványát, a nagyítás funkció segítségével pedig közelről is megtekinthetik az épületek, hidak és jellegzetes tereptárgyak 3D-s képét.

A Nav N Go által biztosított szoftver 43 ország részletes térképét tartalmazza, nemcsak egész Nyugat-Európára, hanem Kelet-Európára vonatkozóan is. A programban 32 navigációs nyelvet lehet választani, így szinte bárki az anyanyelvén hallgathatja a navigációs utasításokat. Mindemellett a szoftver könnyen kezelhető és páratlan vizuális élményt nyújt.

A készülékek utazáskor egyaránt használhatók az utasok szórakoztatását szolgáló, hordozható filmlejátszóként és digitális vetítőként; ugyanakkor a képernyő jól alkalmazható, érintőképernyős MP3/WMA-lejátszóvá is alakítható, melynek segítségével az autósok könnyen hozzáférhetnek a lejátszható zenék hatalmas tárházához. A beépített, kihangosítóval ellátott Bluetooth maximálisan kielégíti a kommunikációs igényeket, támogatja a telefonkönyv kezelést, valamint az SMS-ek fogadását megkönnyítő postaláda protokollt is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek