Connect with us

technokrata

Ebbe az utcába ne hajts be – veszélyes hely!

Kütyük

Ebbe az utcába ne hajts be – veszélyes hely!

Hihetetlen, hogy a GPS készülékekbe manapság már milyen funkciók kerülnek.

Azon ma már szinte senki sem lepődik meg, hogy egy TMC-vevős navigátor a megfelelő lefedettség esetén képes segíteni nekünk a dugók elkerülésében, és nemrégiben már olyan GPS készülékekről is beszámoltunk, melyek GPRS adatkapcsolat révén jelzik számunkra, hogy hol és mennyiért találunk szabad parkolóhelyeket. A Honda most még messzebb ment.

A japán autógyártó bejelentette, hogy e héten új navigációs szolgáltatást vezet be. A Hondák beépített gyári navi rendszere mostantól már arra is alkalmas, hogy tudassa a sofőrrel: egy olyan útvonalat tervezett, melyen általában fokozott bűnözői tevékenység tapasztalható. Magyarul a rendőrségi adatokra épülő új szolgáltatás révén lehetőség nyílik az olyan helyszínek elkerülésére, ahol gyakoriak az autólopások, a kocsifeltörések, illetve az egyéb bűncselekmények.

Japánban egyébként közismerten ritkaság számba mennek az autólopások, így a szigetországban vélhetően sokkal kevesebbszer riaszt az új navigációs megoldás, mint tenné azt például hazánkban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle