Connect with us

technokrata

Nokia N95: túl a 10 millión!

Kütyük

Nokia N95: túl a 10 millión!

Nem olcsó készülék, ennek ellenére relatíve sokat adtak már el belőle.

A Nokia 2006 szeptemberében jelentette be első igazi all-in-one multimédiás készülékét, az N95-öt, melynek piaci debütálására ezt követően még hosszú hónapokat kellett várnunk. 2007 tavaszán aztán végre megjelent a kereskedelmi forgalomban a masina, és azóta folyamatosan remek eladási mutatókkal büszkélkedhet.

A finn gyártó idén év elején arról számolt be, hogy 2007-ben összesen mintegy 7 millió darab N95-öst sikerült eladnia, a cég által közölt legfrissebb adatokból pedig most az derül ki, hogy 2008 első három hónapjában globálisan 3 millió N95 talált gazdára. Magyarul a Nokia N95-ből eddig már több mint 10 millió példányt adtak el világszerte, ami ebben a kategóriában mindenképpen elismerésre méltó adat.

Mint ismeretes, az eredeti N95-nek tavaly nyár végén jelentették be a továbbfejlesztett kiadását: az N95 8GB legfontosabb ismertetőjele a 2,6-ról 2,8 colosra növelt kijelző, illetve a 8 GB-ra hizlalt belső memória. Az N95 és N95 8GB tulajdonosok számára jó hír, hogy a Nokia mindkét készülék firmware-jét folyamatosan fejleszti, így időről időre egyre jobbak lesznek ezek a telefonok.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek