Connect with us

technokrata

Nokia 7310 classic – kémfotókon a titkos újdonság

Kütyük

Nokia 7310 classic – kémfotókon a titkos újdonság

Nem tudni, hogy a Nokia mennyire örül annak, hogy újabb kémfotók érkeztek egy hivatalosan még be nem jelentett készülékéről.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a finn mamutcég pontosan mikor jelenti majd be a Nokia 7310 classic típusjelzésű mobiltelefont, mi mindenesetre tekintsük át röviden, hogy jelenleg mit lehet tudni erről a titokzatos újdonságról!

A candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkező telefonban egy négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot. Kár, hogy a villámgyors HSDPA és UMTS technológiáról ezúttal le kell mondanunk, és be kell érjük az öregecske EDGE és GPRS adatátvitellel.

A 2,2 colos képátlójú, TFT technológiájú kijelző QVGA (32×240 pixel) felbontással bír és több mint 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátfalba szerelt, sajnos vaku nélküli digitális fényképezőgép modul egy 3,2 millió képpontos CMOS szenzorra épül, az elkészült fotók és videók pedig a belső memórián kívül akár microSD memóriakártyákon is eltárolhatók.

Az S40 platformos, tehát nem okostelefon besorolású Nokia 7310 classic kapcsán említést érdemel még az USB 2.0 és Bluetooth 2.0 csatlakoztathatóság, a 3,5 milliméteres szabványos audio csatlakozó, illetve a sztereó FM rádió.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom