Connect with us

technokrata

Kamera a videobeszélgetések megszállottjainak

Kütyük

Kamera a videobeszélgetések megszállottjainak

A kamera folyamatosan követi mozgásunkat.

A fiatalos vonalat képviselő Sweex újabb lendületes és modern termékeket mutatott be a piacon. A gyártó olyan modern kiegészítőkkel látja el az újdonságot kereső fogyasztókat, mint a digitális képeket tároló és kijelző kulcstartó, a még élethűbb hatást keltő vibráló fülhallgató, és a mozgáskövető webkamera. A termékek már hazánkban is megvásárolhatók.

A Sweex mozgásérzékelő kamerát a videobeszélgetések megszállottjainak találták ki. Az 1,3 megapixeles kamera beépített mikrofonnal, 4x-es digitális zoommal és mozgás közben is nagyfelbontással rendelkezik. Videobeszélgetés közben a kamera folyamatosan követi mozgásunkat a helységben, így a számítógép elől elmozdulva is folyamatosan láthat minket beszélgetőpartnerünk, a beépített mikrofonnak köszönhetően hallhat is, amíg megfelelő távolságban vagyunk. A kamera támogatja az MSN-t és minden más ismert chat programot.

A Sweex Nyugat-Európában mindig megújuló és különleges igényt kielégítő termékeiről ismert, melyet a gyártó elsősorban a fiatalabb felhasználóknak szán, de nagy népszerűségnek örvend a mobil megoldásokat, játékot és számítástechnikát kedvelő más korosztályok körében is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek