Connect with us

technokrata

Mától már letölthető az új Madonna album

Kütyük

Mától már letölthető az új Madonna album

A Vodafone nagyszabású Madonna – Sony Ericsson akciót indított.

2008. április 21. és május 31. között minden új, utólag és előre fizető egyéni előfizető, aki Sony Ericsson V640i, vagy Sony Ericcson W910i készüléket vásárol, tartalomdíj-mentesen töltheti le Madonna – Hard Candy albumának mobil tartalmait a Vodafone live!-ról. Április 21-től, azaz mától a ˝Hard Candy˝ hét dala lesz elérhető, a dalok naponta változnak, egy dal csak egy napig érhető el. Április 28-tól, a világpremier napjától azonban már a teljes albumot is letölthetik a Vodafone ügyfelei.

Ezenkívül minden új előfizető, aki a Vodafone-nál Sony-Ericsson V640i készüléket vásárol az akció időtartama alatt, egy kisméretű, Sony Ericsson mobiltelefonokhoz szánt, Sony-Ericsson MPS-70 hangfalat is kap.

Az új, egyéni előfizetők számára továbbá a Vodafone díjmentes, 10 MB adatforgalmi kedvezményt is biztosít, mely 2008. június 7-ig használható fel. A Vodafone már meglévő, előre fizető ügyfelei szintén részt vehetnek az akcióban, amennyiben utólag fizető konstrukcióra váltanak és megfelelnek a további feltételeknek is.

A Vodafone már április elején bejelentette, hogy ügyfelei elsőként szerezhetik meg Madonna új dalának, a 4Minutes-nek videóklipjét. Április 7-én 10 órától egyedülálló módon nem a hazai televízió csatornákon, hanem a Vodafone live!-on debütált Madonna új videóklipje, mely itt található: Vodafone live! / Mobil videók / Madonna.

Madonna új albuma, a Hard Candy április 28-án jelenik meg. Az új dalok mellett természetesen Madonna korábbi slágereinek mobiltartalmai is beszerezhetők a Vodafone live!-on, május végéig akciós áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák