Connect with us

technokrata

LG Viewty Talmácsi Special Edition – spéci 5 megapixeles mobil

Kütyük

LG Viewty Talmácsi Special Edition – spéci 5 megapixeles mobil

Az LG hamarosan bemutatja a tavaly bejelentett Viewty mobiltelefon legújabb változatát.

Információink szerint a dél-koreai gyártó még ezen a héten le fogja leplezni legfrissebb készülékét, ami nem más, mint a népszerű Viewty modell limitált szériás kiadása. Az LG Viewty Talmácsi Special Edition könnyen kikövetkeztethető módon kifejezetten a Talmácsi rajongóknak készült – részletes információk néhány nap múlva!

Az idén Mobil Világ Kongresszus díjra is jelölt (végül a Sony Ericsson W910i nyert) LG Viewty a hazai mobil operátorok közül a T-Mobile-nál jelenleg 79.980 forintos előfizetéses áron kapható, a Vodafone pedig előfizetéses, illetve pre-paid konstrukcióban 66.990, illetve 89.970 forintos áron forgalmazza a készüléket. A telefonból egyébként az LG a megjelenését követő első 50 napban világszerte több mint 550 ezer darabot adott el.

Az LG KU990 leginkább a közelmúltban debütált első Prada mobiltelefonhoz, az LG KE850-hez hasonlítható, azonban lényeges eltérés, hogy az újdonság szolgáltatási köre jelentősen szélesebb. Ahogy azt már megszokhattuk, az iPhone designt kapott telefonról ezúttal is hiányzik a hagyományos billentyűzet. A nagyméretű kijelző alatt csak néhány fontosabb kezelőszerv található, az adatbevitelről pedig az LCD érintésérzékeny funkciója gondoskodik.

A TFT technológiájú display 3 colos képátlón 400×240 képpontot, illetve 262 ezer színárnyalatot képes felvonultatni. A hátfalba integrált, xenon-vakus digitális fényképezőgép modult azonban alaposan átdolgozták, lévén, hogy a KE850-es 2 megapixeles kamerája átadta a helyét egy vadonatúj, nem kevesebb mint 5 megapixeles felbontású fényképezőgépnek.

A maximális videófelbontás egyébként 640×480 pixel, 30 képkocka/másodperces sebesség mellett. A kamera optikája Schneider-Kreuznach gyártmányú, a fényérzékenység akár ISO800-ig is növelhető. Érdekesség, hogy ezúttal nem csak autofókuszt kapunk, hanem akár manuálisan is állíthatjuk a fókuszt. Újdonság továbbá a képminőség-javításra használt XD Engine, mely a gyártó televíziós készülékeiből lehet ismerős.

A belső memória kapacitása 130 MB, az oldalsó bővítőslotba pedig maximum 2 GB-os, microSD (TransFlash) szabványú miniatűr memóriakártyákat lehet begyömöszölni. Az LG KU990 kapcsán említést érdemel még a Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitás, az UMTS és HSDPA adatátvitel, a fejlett MP3 zenelejátszó funkció, illetve a sztereó FM rádió.

A 103,5×54,4×14,8 milliméter méretű LG KU990 mindössze 112 gramm tömegű. A telefon egyébként hivatalosan is megkapta a ˝DivX Certified˝ minősítést. Emlékezetes, hogy a világon elsőként a Samsung kétarcú F500-as készüléke kapott ilyen minősítést.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle