Connect with us

technokrata

Érkezőben a Sony Ericsson G500

Kütyük

Érkezőben a Sony Ericsson G500

A japán-svéd gyártó ismét készül valamire…

A Sony Ericsson hamarosan egy vadonatúj, az alsó-középkategóriás mobiltelefonok piaci szegmensében hadrendbe állítandó készülékkel kíván előrukkolni. Erről az egyelőre meglehetősen titokzatos telefonról március végén érkeztek meg az első kémfotók, most pedig némi friss információ is kiszivárgott róla.

A legfrissebb híradások arról szólnak, hogy az Emelie fejlesztési kódnevű újdonság feltehetően Sony Ericsson G500 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban, bár egyesek inkább a Sony Ericsson G602 típusjelzést valószínűsítik. A candybar, vagyis hagyományos kialakítású telefon készülékháza állítólag fémből készül, a mobil tömege pedig körülbelül 100 gramm.

A 2 colos képátlójú TFT display-re egyetlen rossz szavunk sem lehet, lévén, hogy QVGA (320×240 pixel) felbontású, illetve 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) CMOS szenzor lakozik, az autofókusz funkcióról viszont ezúttal sajnos le kell mondanunk. A Sony Ericsson K530i utódjának tekinthető Emelie kezdőára várhatóan 40 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp