Connect with us

technokrata

Chello: 20 Mbps le- és 3 Mbps felfelé

Kütyük

Chello: 20 Mbps le- és 3 Mbps felfelé

Egyszerűsítette Internet- és telefon előfizetési csomagjait a UPC.

A múlt héten jelentette be az egyesült államokbeli Liberty Global tulajdonában levő UPC, hogy egyszerűsíti kábeles előfizetési csomagjait, melyekkel párhuzamosan megemelte a feltöltési sávszélességeket is. Csökkentette internet- és telefonszolgáltatási csomagjainak a számát, és immár mind a kábeltelevíziós, mind pedig az internetes és telefonos szolgáltatásai esetében 3-3 alapcsomagot kínál. Március 31-étől kivezette korábbi internet-csomagjai értékesítését, így mostantól már csak az új csomagok rendelhetőek meg.

A legnagyobb teljesítményű, már 9500 forint alatti havidíjért kapható gold csomaggal a 20 Mbps letöltési sebesség mellett például már 3 Mbps feltöltési sebesség érhető el. 7500 forintba kerül a silver változat (10/2 Mbps), illetve 5000 forintba a 2/1 Mbps-os bronze előfizetés. A UPC ezen felül egy külön belépőszintű szolgáltatást is kialakított, elsősorban az időskorúak, a hátrányos helyzetűek és a kezdő gyermek felhasználók számára. A chello start szolgáltatás 512 kbps feltöltési és 256 kbps letöltési sebességet kínál.

Termékskálájának megújításával egy időben a UPC mindenki számára elérhetővé, ingyenesen letölthetővé tette saját fejlesztésű Dr.Net szoftverének továbbfejlesztett változatát, amely segítséget képes nyújtani az internet-kapcsolat diagnosztizálásában és probléma esetén az ügyfélszolgálati hibaelhárításban. Ezzel párhuzamosan azt is bejelentette, hogy távközlési szolgáltatásai újabb mérföldkőhöz értek: szélessávú internet-hozzáférését már 300 ezer háztartásban használják, kábeles telefonszolgáltatására pedig 150 ezer család fizet elő.

Egyszerűsített díjstruktúra a UPC Telefonnál
Immár a vezetékes és mobilhívások percdíjai teljesen megegyeznek (9 illetve 50 Ft). Az új bronze díjcsomag (1500 forintos havidíjért) elsősorban azoknak lehet megfelelő, akik nem telefonálnak sokat. A silver díjcsomagot (havi 3500 forintért) a UPC azoknak ajánlja, akik hívásaik jelentős részét csúcsidőn kívül bonyolítják, mivel így a csúcsidőn kívüli összes belföldi vezetékes hívásuk 0 Ft-os percdíjjal számolódik. Az 5500 forintos havidíjú gold csomag pedig minden időben, csúcsidőben is 0 Ft-os percdíjú hívásokat kínál, minden belföldi vezetékes hálózatba, havi 30 óra erejéig, ezt követően pedig a szokásos tarifán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák