Connect with us

technokrata

A Vodafone a legértékesebb

Kütyük

A Vodafone a legértékesebb

A vörös színekben pompázó szolgáltató ezen a toplistán igen előkelő helyen végzett.

A Vodafone a világ tizenegyedik, Európa második és az Egyesült Királyság legerősebb márkája. A Financial Times-ban publikált éves Brandz Top 100 Most Powerful Brands lista szerint a Vodafone márka értéke az elmúlt évben 75 százalékot erősödött. A Vodafone így jelenleg a világ tizenegyedik, Európa második, az Egyesült Királyság legerősebb brandje.

A Financial Times speciális kiadásában közzétett globális listán a Vodafone többek közt olyan vállalatokat előz meg, mint a HP, a HSBC, vagy a Cisco.

A Brandz Top 100 listát, mely több mint 50.000 márkát hasonlít össze, a Millward Brown állítja össze 1998 óta, 31 ország több mint 1 millió fogyasztóját és szakértőjét megkérdezve. A legfrissebb lista első helyén a Google áll, a második a GE, a harmadik pedig a Microsoft. A negyedik Coca Colát követően a China Mobile az ötödik a sorban, ezenkívül pedig mobiltelefonos vonatkozásban említést érdemel még a Nokia kilencedik, a Motorola tizennyolcadik, illetve a T-Mobile nyolcvanötödik helye.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek