Connect with us

technokrata

100 darabos széria: spéci új divatmobil

Kütyük

100 darabos széria: spéci új divatmobil

Akinek az eredeti Levi´s mobiltelefon esetleg nem volt elég egyedi…

…annak most itt a készülék limitált szériás, új kiadása. Az egyszerűen csak ˝Levi´s Ultra Limited Edition Red Tab˝ névre keresztelt újdonság mindössze 100 példányban készül, egyediségét pedig a különleges borítás, illetve a prémium minőségű doboz adja. A készülék ára 549 euró, vagyis mintegy 140 ezer forint.

A férfi (ezüst, fekete, barna) és női (ezüst, homokszínű) változatban is készülő első Levi´s telefon külsőre leginkább a Samsung P300-as kártyatelefonra hasonlít, vagyis könnyen becsúsztatható a zsebünkbe. A színes kijelző 1,8 colos képátlójú, a telefonból pedig természetesen az MP3 lejátszó és a kamera sem hiányzik. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modul révén maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felvételek készíthetők, a sötétben történő fotózást pedig LED-vaku segíti.

˝A Levi´s márkajelzéssel forgalomba kerülő mobiltelefonok és mobil kiegészítők közös vonása az elegáns design, a kiváló minőség és az innovatív technológia˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán You Nguyen, a vállalat európai részlegének egyik alelnöke.

A Levi´s mobiltelefonok természetesen nem ugyanott készülnek, ahol a cég ruházati termékei. A vadonatúj készülékek fejlesztésével és gyártásával a ModeLabs Group-ot bízta meg a Levi Strauss. A ModeLabs Group az eddigiekben elsősorban mobil szolgáltatóknak és MVNO-knak gyártott különböző egyedi telefonokat, de például ez a cég készíti a Hummer, TAG Heuer és Gucci mobilokat is. Említést érdemel egyébként, hogy a Levi Strauss 2002-ben adta ki első mobil vonatkozású termékét, ami egy a mobiltelefonok sugárzását elnyelő, speciális bélésű zsebbel ellátott farmernadrág volt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek