Connect with us

technokrata

Fiatalos zenemobil újdonság

Kütyük

Fiatalos zenemobil újdonság

A BenQ a T60 után most egy olcsóbb, fiatalosabb telefonnal rukkolt elő.

A keresztségben BenQ C36 nevet kapott készüléket a gyártó nem titkoltan elsősorban a tinédzser korú vásárlóknak szánja, akik számára kiemelt fontosságú a divatos megjelenés, a zenelejátszó funkció, illetve a kedvező ár. A hagyományos kialakítású C36 108 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 14 milliméter vastag, valamint érdekessége, hogy felső élére néhány zenegombot biggyesztettek a fejlesztők.

A 78 gramm tömegű telefonban egy nem túl nagy kapacitású, 650 mAh-s lítium-ion akkumulátor lelhető fel, mely optimális esetben 140 perces beszélgetési időt, illetve 180 órás készenlétet képes biztosítani. A 2 colos képátlójú TFT kijelző egy középkategóriás darab, lévén, hogy 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz), GPRS Class 12 támogatású BenQ C36 multimédiás fronton egy 1,3 megapixeles kamerát, egy fejlett MP3 zenelejátszót, valamint egy sztereó FM rádiót képes felvonultatni, ezenkívül pedig szólnunk kell még az USB 1.1 interfészről, a WAP 2.0 böngészőről, illetve a microSD memóriakártyák támogatásáról (maximum 2 GB).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák