Connect with us

technokrata

A legújabb MyGuide GPS navigációk

Kütyük

A legújabb MyGuide GPS navigációk

A MyGuide ismét felfrissíti termékskáláját.

A vállalat a nemrégiben bejelentett M.i.motion 3318, M.i.motion 4328 és M.i.more 4338 modellek után most két újabb GPS terméket jelentett be. Az M.imove 3218 és M.imove 4228 típusjelzésű újdonságok legtöbb specifikációi megegyeznek egymással, leszámítva a kijelzőt és az akkumulátort.

Az olcsóbb M.imove 3218-as modellben egy 3,5 colos képátlóval rendelkező TFT érintőkijelző található, még pedig egy 1.050 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor társaságában, a magasabb típusszámú testvérmodellben viszont már egy 4,3 colos display és egy 1.450 mAh kapacitású akksi teljesít szolgálatot.

A 372 MHz-es frekvenciájú processzorral szerelt MyGuide újdonságokban 512 MB flash memória és 64 MB RAM kapott helyet, az operációs rendszer szerepét pedig a Microsoft-féle Windows CE 5.0 tölti be. A navigációs szolgáltatások jó minőségéről egyrészt egy 30 csatornás GPS-vevő, másrészt pedig a magyar Nav N Go által fejlesztett, fejlett háromdimenziós képmegjelenítésre képes iGO 8-ra épülő MyGuide 8 szoftver gondoskodik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle