Connect with us

technokrata

3.000 forintos új mobil – eldobható és nagyon buta

Kütyük

3.000 forintos új mobil – eldobható és nagyon buta

Ha azt hittük, hogy a Motorola F3-nál már nem létezhet egyszerűbb mobil, bizony tévedtünk!

Az amerikai székhelyű Hop-on vállalat bejelentette, hogy az elkövetkezendő 60 napban mintegy 10.000 darabot szállít majd Európába abszolút minimalista, eldobható mobiltelefonjából. Magyarul nemsokára már nem csak eldobható fényképezőgépet, hanem eldobható mobilt is vásárolhatunk majd magunknak.

˝Jelenleg senki sem kínál a piacon olyan új mobiltelefont, mely mindössze 20 dollárba kerül. Az első európai beszállítás még csak a kezdet!˝ – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Peter Michaels, a Hop-on elnöke, aki nem titkoltan abban bízik, hogy a készülék óriási sikert arat majd Európában.

Hogy milyen telefont kap az ember 20 dollárért, vagyis átszámítva mintegy 3.200 forintért? Nos ebben a készülékben nemhogy kamera, vagy mobil internet, hanem még kijelző sincs. A szögletes formájú, kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Hop-on telefon európai ára egyelőre még nem ismert, de vélhetően az öreg kontinensen is hasonló áron lesz kapható, mint az Egyesült Államokban. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy az ilyen és ehhez hasonló, eldobható mobilok vajon mennyire terhelik majd a környezetet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle