Connect with us

technokrata

Szemtől szemben: Nokia N82 feketén, fehéren

Kütyük

Szemtől szemben: Nokia N82 feketén, fehéren

Az N82-vel szemezgető vásárlóknak immár van választási lehetőségük.

Emlékezetes, hogy a Nokia március közepén rántotta le a leplet az N82 új verziójáról, mely elegáns fekete színben pompázik. Az alábbiakban megtekinthető fényképek (CNMO) segítségével könnyen összehasonlítható, hogy az új modell hogyan viszonyul az eredeti kiadáshoz.

A hazai mobil szolgáltatók közül elsőként a Pannonnál vásárolhatunk magunknak (Titanium) Nokia N82-t: a Symbian szoftveres okostelefon új előfizetéssel 109.980 forintba kerül, vagyis pontosan annyiba, mint a Nokia N95. Kíváncsian várjuk, hogy a másik két hazai szolgáltató mikor és vajon milyen áron dobja majd piacra az N82-t.

A Nokia tavaly november közepén jelentette be az N82-t, mely nem hivatalos formában már 2007 végén megérkezett Magyarországra, hivatalosan azonban csak az idei év eleje óta kapható. A készülék kártyafüggetlen kiskereskedelmi ára igen tág keretek között mozog, hiszen szürkeimportos N82-t már 100 ezer forint alatt is kaphatunk, ellenben egyes helyeken még több mint 170 ezer forintot kérnek a mobilért. Talán mondanom sem kell, hogy vásárlás előtt érdemes utánaérdeklődni, hogy a vásárlásra kiszemelt boltban pontosan milyen garanciát vállalnak a telefonra.

Ahogy arról már beszámoltunk, az N82 a múlt héten kapta meg legújabb szoftverét: a 20.0.062-es firmware többek közt geotagging és Flash Lite 3.0 támogatást hozott.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle