Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szemtől szemben: Nokia N82 feketén, fehéren

Kütyük

Szemtől szemben: Nokia N82 feketén, fehéren

Az N82-vel szemezgető vásárlóknak immár van választási lehetőségük.

Emlékezetes, hogy a Nokia március közepén rántotta le a leplet az N82 új verziójáról, mely elegáns fekete színben pompázik. Az alábbiakban megtekinthető fényképek (CNMO) segítségével könnyen összehasonlítható, hogy az új modell hogyan viszonyul az eredeti kiadáshoz.

A hazai mobil szolgáltatók közül elsőként a Pannonnál vásárolhatunk magunknak (Titanium) Nokia N82-t: a Symbian szoftveres okostelefon új előfizetéssel 109.980 forintba kerül, vagyis pontosan annyiba, mint a Nokia N95. Kíváncsian várjuk, hogy a másik két hazai szolgáltató mikor és vajon milyen áron dobja majd piacra az N82-t.

A Nokia tavaly november közepén jelentette be az N82-t, mely nem hivatalos formában már 2007 végén megérkezett Magyarországra, hivatalosan azonban csak az idei év eleje óta kapható. A készülék kártyafüggetlen kiskereskedelmi ára igen tág keretek között mozog, hiszen szürkeimportos N82-t már 100 ezer forint alatt is kaphatunk, ellenben egyes helyeken még több mint 170 ezer forintot kérnek a mobilért. Talán mondanom sem kell, hogy vásárlás előtt érdemes utánaérdeklődni, hogy a vásárlásra kiszemelt boltban pontosan milyen garanciát vállalnak a telefonra.

Ahogy arról már beszámoltunk, az N82 a múlt héten kapta meg legújabb szoftverét: a 20.0.062-es firmware többek közt geotagging és Flash Lite 3.0 támogatást hozott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés