Connect with us

technokrata

iGO 8 navi – remek játékokkal

Kütyük

iGO 8 navi – remek játékokkal

A legjobbak közé választották a Nav N Go iGO 8 ajándék játékait.

A Smartphone and Pocket PC Magazine Best Software Awards 2007 versenyén három kategóriában ítélték legjobbnak a Nav N Go részeként működő PDAmill Game Studios játékait. Emellett az összesített Top 10-be is bekerült két PDAmill által fejlesztett játékszoftver, köztük az is, melyet ajándékként kapnak majd meg az új Nav N Go iGO 8 felhasználói.


Az Anthelion 2, valamint GameBox Classics és GameBox Solitaire játékcsomag lett aranyérmes a Smartphone and Pocket PC Magazine versenyén, ahová az év legjobb játékszoftvereit nevezi egy szakmai zsűri. A kiváló 3D grafikás, egyedi zenét használó Anthelion 2 nevű űrhajós játék az Action Games kategóriában diadalmaskodott. A hat logikai játékot magába foglaló GameBox Classics a Game Packs kategóriában, a 10 egyszemélyes játékot tartalmazó GameBox Solitaire pedig a Solitaire Games szoftverek között lett az első. Ezek közül az iGO My way felhasználói néhányat már ismerhetnek, hiszen a Nav N Go navigációs szoftvere mellé ajándékként járt néhány mobil játék is.

Nem lesz ez másként a hamarosan megjelenő Nav N Go iGO 8 esetében sem. Az új termék mellé a Nav N Go három előre telepített játékszoftvert biztosít. Köztük lesz PDAmill egyik legújabb, Bowling for Burgers nevű játéka, melyet az amerikai Smartphone and Pocket PC Magazine Top 10-es összesítésében a második legjobbnak ítéltek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák