Connect with us

Hirdetés

technokrata

iGO 8 navi – remek játékokkal

Kütyük

iGO 8 navi – remek játékokkal

A legjobbak közé választották a Nav N Go iGO 8 ajándék játékait.

A Smartphone and Pocket PC Magazine Best Software Awards 2007 versenyén három kategóriában ítélték legjobbnak a Nav N Go részeként működő PDAmill Game Studios játékait. Emellett az összesített Top 10-be is bekerült két PDAmill által fejlesztett játékszoftver, köztük az is, melyet ajándékként kapnak majd meg az új Nav N Go iGO 8 felhasználói.


Az Anthelion 2, valamint GameBox Classics és GameBox Solitaire játékcsomag lett aranyérmes a Smartphone and Pocket PC Magazine versenyén, ahová az év legjobb játékszoftvereit nevezi egy szakmai zsűri. A kiváló 3D grafikás, egyedi zenét használó Anthelion 2 nevű űrhajós játék az Action Games kategóriában diadalmaskodott. A hat logikai játékot magába foglaló GameBox Classics a Game Packs kategóriában, a 10 egyszemélyes játékot tartalmazó GameBox Solitaire pedig a Solitaire Games szoftverek között lett az első. Ezek közül az iGO My way felhasználói néhányat már ismerhetnek, hiszen a Nav N Go navigációs szoftvere mellé ajándékként járt néhány mobil játék is.

Nem lesz ez másként a hamarosan megjelenő Nav N Go iGO 8 esetében sem. Az új termék mellé a Nav N Go három előre telepített játékszoftvert biztosít. Köztük lesz PDAmill egyik legújabb, Bowling for Burgers nevű játéka, melyet az amerikai Smartphone and Pocket PC Magazine Top 10-es összesítésében a második legjobbnak ítéltek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés