Connect with us

technokrata

Kábellopás Kispesten – kárpótlás jár az internetezőknek

Kütyük

Kábellopás Kispesten – kárpótlás jár az internetezőknek

Bár a szolgáltató vétlen volt, mégis kártalanítja ügyfeleit.

Február végén számoltunk be arról a sajnálatos eseményről, miszerint Budapest 19. kerületében lopás miatt megrongálódott 36 távközlési törzskábel. Ennek következtében Kispest nagy részén nem működött a vezetékes telefon- és internetszolgáltatás. A budapesti banki és bankkártya-elszámolási tranzakciókban is voltak leállások és fennakadások, mivel a lopás miatt a Magyar Telekom bérelt vonali hálózata és a Giro Zrt. banki tranzakciós hálózata egyaránt megrongálódott.

Ugyan az eset az Interware-től függetlenül és önhibáján kívül következett be, a szolgáltató mégis úgy döntött, hogy automatikus jóváírást biztosít mindazon ügyfelének, akiknél a lopás miatt szolgáltatási üzemszünet lépett fel. Ez pedig a főváros déli kerületéből internetezők jelentős részét érinti, hiszen a terület 90%-án napokig szünetelt a telefon és internet szolgáltatás.

Az Interware a szolgáltatás-kiesés időtartamának megfelelő havidíj-jóváírással kártalanítja valamennyi érintett ügyfelét, függetlenül attól, hogy a bejelentés megtörtént-e az előfizető részéről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp