Connect with us

technokrata

A GPS navigáció csúcsa: bámulatos grafika, 7 colos kijelző, TV-vevő

Kütyük

A GPS navigáció csúcsa: bámulatos grafika, 7 colos kijelző, TV-vevő

A Sanyo bebizonyítja, hogy egyáltalán nem viccel, ha GPS navigációról van szó.

A japán vállalat bemutatta legfrissebb high-end navigátorát, mely sokatmondóan Sanyo Gorilla NV-SD700DT névre hallgat. A masina előlapját szinte teljes egészében elfoglalja az óriási méretű kijelző, mely nem kevesebb mint 7 colos képátlón tárja elénk a különböző vizuális tartalmakat. Az egyelőre ismeretlen felbontású érintőpanelen egyébként kiváló minőségű háromdimenziós grafikát láthatunk, ezenkívül pedig az osztottképernyős, illetve PIP (Picture In Picture) megjelenítésnek sincs semmi akadálya.

A megfelelő számítási teljesítményről ezúttal egy 400 MHz-es órajelen ketyegő processzor gondoskodik, mely 4 GB integrált memória társaságát élvezi. Fontos megjegyezni, hogy a készülékben többek közt egy digitális TV-vevő is helyet kapott, így unalmas perceinkben akár televíziós adásokat is nézhetünk, illetve rögzíthetünk a segítségével. Hogy mindez mennyibe kerül nekünk? Nos, a Sanyo Gorilla NV-SD700DT egyelőre csak Japánban kapható, ahol is átszámítva mintegy 160 ezer forintnak megfelelő összeget kell letennünk az asztalra érte.

Ennél valamivel olcsóbb (135 ezer forint) az ugyancsak TV-vevős, Sanyo Gorilla NV-SB360DT típusjelzésű testvérmodell, melynek kijelzője azonban ˝csak˝ 4,5 colos képátlóval bír.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp