Connect with us

technokrata

Nokia E71 a jövő héten

Kütyük

Nokia E71 a jövő héten

Érkezőben az új business kategóriás Nokia.

Először az idei esztendő első napjaiban számoltunk be arról, hogy hamarosan jön a Nokia E61i utódja. A jelenleg Liam fejlesztési kódnevet viselő telefon a kereskedelmi forgalomban minden valószínűség szerint Nokia E71 néven fog debütálni – jól értesült források szerint a hivatalos bejelentésre a jövő héten kerít majd sort a gyártó.

A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA hálózatokban egyaránt használható, segítségével pedig maximum 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség érhető el. A készülékből ezenkívül természetesen a Bluetooth 2.0 és a Wi-Fi vezérlő sem hiányzik, és akkor a beépített GPS-vevőről még nem is beszéltünk.

A Nokia E71 egyébként jelentősen kisebb, mint elődje volt. A 120 gramm tömegű újdonság egész konkrétan 112 milliméter hosszú, 57 milliméter széles és 10 milliméter vastag. A QWERTY billentyűzetes telefon kapcsán szólnunk kell még a 2,4 colos képátlójú QVGA (320×240 pixel) kijelzőről, a 3,2 megapixeles felbontású hátsó kameráról, a videóhívásokhoz szánt előlapi kameráról, illetve a microSD kártyákkal maximum 8 GB-ig bővíthető memóriáról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek