Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia E71 a jövő héten

Kütyük

Nokia E71 a jövő héten

Érkezőben az új business kategóriás Nokia.

Először az idei esztendő első napjaiban számoltunk be arról, hogy hamarosan jön a Nokia E61i utódja. A jelenleg Liam fejlesztési kódnevet viselő telefon a kereskedelmi forgalomban minden valószínűség szerint Nokia E71 néven fog debütálni – jól értesült források szerint a hivatalos bejelentésre a jövő héten kerít majd sort a gyártó.

A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA hálózatokban egyaránt használható, segítségével pedig maximum 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség érhető el. A készülékből ezenkívül természetesen a Bluetooth 2.0 és a Wi-Fi vezérlő sem hiányzik, és akkor a beépített GPS-vevőről még nem is beszéltünk.

A Nokia E71 egyébként jelentősen kisebb, mint elődje volt. A 120 gramm tömegű újdonság egész konkrétan 112 milliméter hosszú, 57 milliméter széles és 10 milliméter vastag. A QWERTY billentyűzetes telefon kapcsán szólnunk kell még a 2,4 colos képátlójú QVGA (320×240 pixel) kijelzőről, a 3,2 megapixeles felbontású hátsó kameráról, a videóhívásokhoz szánt előlapi kameráról, illetve a microSD kártyákkal maximum 8 GB-ig bővíthető memóriáról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés