Connect with us

technokrata

Vodafone: újabb villámgyors készülék

Kütyük

Vodafone: újabb villámgyors készülék

USB Stick modemmel bővül a Vodafone HSUPA eszköz-kínálata.

Mostantól a Vodafone már a harmadik, gyors feltöltési sebességet (1,45 Mbit/s) biztosító prémium mobilinternetes eszközt kínálja ügyfeleinek. Az operátor a korábban megjelent eszközök mellett bevezeti a piacra a VMC E172 USB Stick modemet, mely előfizetéses, illetve pre-paid konstrukcióban 19.980, illetve 36.960 forintba kerül.


Az újonnan bemutatott eszköz az USB csatlakozó kialakítása miatt univerzális, szinte minden ma használatos PC-val és laptoppal kényelmesen csatlakoztatható, problémamentesen használható. Az eszköz által lehetővé tett maximális letöltési sebesség 7,2 Mbit/s, míg a feltöltési sebesség elérheti akár az 1,45 Mbit/s-ot is. Ez a feltöltési tempó gyorsabb, mint a legtöbb, hagyományos vezetékes internetes csomagoknál (ADSL, kábelnet) megszokott sebesség.

A villámgyors feltöltési sebességet egyébként egyre többen igénylik, hiszen ideális a képek online előhívatásához, képmegosztók használatához, a zeneszámok vagy videók ismerősöknek chat-programokon keresztüli küldéséhez, sőt a nagy adatok e-mailen való továbbításához és az internetes tárhelyre való feltöltéshez is.

˝A Vodafone hálózatában Magyarországon már 89 településen érhető el a villámgyors feltöltési sebesség ügyfeleink számára. Ezen a területen így piacvezetőnek számítunk. Ahhoz, hogy ezt a lehetőséget ügyfeleink maximálisan kihasználhassák, természetesen megfelelő eszközöket is biztosítanunk kell. A legújabb, elegáns modellel immár három megoldás közül választhatja ki mindenki a számára leginkább megfelelőt˝ – mondta Török Péter, a Vodafone HSDPA-csoportjának vezetője.

A Vodafone mobilinternetes eszköz-kínálatában eddig két további prémium eszköz biztosította a nagy feltöltési sebességet: a IF design díjas VMC USB E272 modem, valamint a VMC E870 adatkártya.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle