Connect with us

technokrata

Itt az új Nokia PC Suite

Kütyük

Itt az új Nokia PC Suite

A Nokia kiadta népszerű PC Suite szoftverének legújabb verzióját.

Mint ismeretes, a Nokia PC Suite révén a felhasználók könnyedén szinkronizálhatják mobiltelefonjukat a személyi számítógépükkel, ezenkívül pedig különböző állományokat küldhetnek, illetve fogadhatnak a segítségével.

A Nokia PC Suite legújabb változata a 6.86.9.0 verziószámot viseli magán. Első körben egy 30 MB-os telepítő állományt kell letölteni, melyet elindítva, egy újabb, közel 300 MB-os letöltés kezdődik meg. Ezután már csak a számítógép újraindítása szükséges az új PC Suite használatba vételéhez. Az új verzióban számos korábbi problémát orvosoltak a fejlesztők, ezenkívül pedig néhány új szolgáltatást és design-beli változást is kapunk.

A Microsoft Windows 2000, XP és Vista operációs rendszerekkel kompatibilis PC Suite, illetve a hozzá tartozó dokumentációk bárki által ingyenesen letölthetők a Nokia honlapjáról. A szoftver használatához infravörös port, Bluetooth adapter, illetve adatkábel szükségeltetik. Amennyiben egyébként N-sorozatú multimédiás Nokia okostelefonnal rendelkezünk, akkor inkább az Nseries PC Suite 2.0 a nekünk való alkalmazás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle