Connect with us

technokrata

Új Hummer mobil: nem csak Hummer terepjárósoknak

Kütyük

Új Hummer mobil: nem csak Hummer terepjárósoknak

Megérkezett a második Hummer mobiltelefon.

Emlékezetes, hogy a francia Mode Labs tavaly dobta piacra a világ első Hummer mobiltelefonját, melynek most elkészült az utódmodellje. A Hummer HT2 névre keresztelt újdonság candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkezik, és rikító színével ugyanúgy felhívja magára a figyelmet, mint ahogy az utakon mind a mai napig alaposan megnézzük magunknak a nem éppen kecses megjelenésű Hummer terepjárókat.

A 95 gramm tömegű telefonban egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, ezenkívül érdekesség, hogy a mobilba egyes források szerint a szokásostól eltérően nem egy, hanem két SIM kártyát lehet behelyezni. A 103 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 12 milliméter vastag, fémházas HT2-ben egy 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú TFT kijelző található, a hátfalba szerelt digitális fényképezőgéppel pedig maximum 1.600×1.200 képpontos (2 megapixel) felbontásban fotózhatunk.

A 11 MB-os integrált memória microSD memóriakártyákkal (maximum 2 GB) bővíthető, a wireless technológiák közül viszont ezúttal csak a GRPS Class 12 és a Bluetooth 1.2 támogatott. Említést érdemel még az MP3/MP4 támogatás, az 500 férőhelyes telefonkönyv, illetve a 340 órás készenlét és a maximum 8 órás beszélgetési idő (920 mAh lítium-ion akkumulátor).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek