Connect with us

technokrata

Szemrevaló: szuper-vékony 3 megapixeles mobil újdonság

Kütyük

Szemrevaló: szuper-vékony 3 megapixeles mobil újdonság

A BenQ ezúttal alaposan kitett magért, már ami ennek az új telefonnak a külcsínjét illeti.

A vállalat ezekben a napokban kezdi meg a T60-as készülék kereskedelmi forgalmazását, mely újdonság egyik legfontosabb ismérve, hogy a közelmúltban bizony bezsebelt magának egy ˝reddot design award 2008˝ díjat. A hagyományos formavilágú, kellemesen lekerekített mobil 109 milliméter hosszú és 46 milliméter széles, miközben vastagsága alig 8,9 milliméter.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző a mai elvárásoknak megfelelően QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, 18 bites színmélysége révén pedig több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Az alig 80 gramm tömegű készülék hátlapjának legfelső részébe került a kamera, mely 3,2 megapixeles felbontású, de vakut sajnos nem kapott.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) BenQ T60 wireless fronton sajnos komoly csalódást okoz, hiszen mindössze GPRS Class 12, illetve Bluetooth 1.1 támogatással bír. Az USB 1.2 interfészes, sztereó FM rádiós újdonság belső memóriája 24 MB kapacitású, és microSD memóriakártyákkal maximum 2 GB-ig bővíthető. A 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint 2,5 órás beszélgetési időt, illetve mintegy 180 órás készenléti időt biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek