Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mio Lovebird: GPS-es PDA-mobil a javából

Kütyük

Mio Lovebird: GPS-es PDA-mobil a javából

Friss infók a Mio új üdvöskéjéről.

A Mio Digiwalker Lovebird névvel először valamikor tavaly nyár végén találkozhattunk, amikor is bejelentették, hogy egy ilyen típusjelzésű masina bizony bezsebelt egy iF Design China Award-ot. Ugyanez a készülék idén év elején IF Product Design Award 2008 díjazásban részesült, a nemrégiben Las Vegas-ban megrendezett CTIA Wireless szakkiállításon pedig végre a nagyközönség előtt is bemutatkozott.

Az igen csak szemre való designt kapott Lovebird egy nagyméretű érintőkijelzővel (320×240 pixel) ellátott PDA-mobiltelefon, melyben többek közt egy GPS-vevő (A-GPS támogatéssal) és egy 3 megapixeles digitális fényképezőgép modul is helyet kapott. Friss információ, hogy az operációs rendszer szerepét ezúttal a vadonatúj Windows Mobile 6.1 Professional tölti be. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Mio újdonság kapcsán szólnunk kell még a GPRS és EDGE támogatásról, a 400 MHz-es órajelű Samsung processzorról, a 64 MB RAM és 2 GB ROM memóriáról, illetve a maximum 5 órás beszélgetési időről.

Zárójelben megjegyzem, hogy a Lovebird egy törpepapagáj féle, melynek egyedei 13-17 centiméter hosszúak és 40-60 gramm tömegűek, és természetesen nagyon színesek. Ki tudja, hogy a Mio miért épp ezt a névadást találta szerencsésnek…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés