Connect with us

technokrata

Friss kémfotók: titkos, olcsó Sony Ericsson

Kütyük

Friss kémfotók: titkos, olcsó Sony Ericsson

A japán-svéd gyártó ismét készül valamire…

A Sony Ericsson hamarosan egy vadonatúj, az alsó-középkategóriás mobiltelefonok piaci szegmensében hadrendbe állítandó készülékkel kíván előrukkolni. Erről az egyelőre meglehetősen titokzatos újdonságról március végén érkezett meg az első két kémfotó, melyet most két újabb felvétel követett.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a készülék pontosan milyen típusjelzéssel (talán K111) fog debütálni a kereskedelmi forgalomban, az viszont biztos, hogy a cégen belül jelenleg Emelie kódnév alatt fut. A candybar, vagyis hagyományos kialakítású telefon készülékháza egyes források szerint fémből készül, a mobil tömege pedig körülbelül 100 gramm.

A 2 colos képátlójú TFT display-re egyetlen rossz szavunk sem lehet, lévén, hogy QVGA (320×240 pixel) felbontású, illetve 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat). A digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) CMOS szenzor lakozik, az autofókusz funkcióról viszont ezúttal sajnos le kell mondanunk. Az Emelie kezdőára várhatóan 40 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek