Connect with us

technokrata

Két SIM kártyát eszik a Samsung D780

Kütyük

Két SIM kártyát eszik a Samsung D780

A dél-koreai gyártó komoly fantáziát lát a dupla SIM kártyás telefonokban.

Emlékezetes, hogy a nagy gyártók közül a közelmúltban a Samsung jelentett be elsőként olyan mobilt, mely a hagyományostól eltérően nem egy, hanem két SIM kártyát képes kezelni. Ez volt ugyebár a szétcsúsztatható kialakítású Samsung SGH-D880 Duos, melynek most hivatalosan is megérkezett a candybar formájú testvére, a Samsung SGH-D780 Duos.

A 115 milliméter hosszú, 49,6 milliméter széles és 15,7 milliméter vastag újdonságban egy 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor kapott helyet, mely vélhetően a dupla SIM kártyás konfiguráció mellett is tekintélyes készenléti-, illetve beszélgetési időt képes biztosítani. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék HSDPA, illetve UMTS hálózatokban nem használható, így ezúttal be kell érnünk a nem túl gyors EDGE, illetve GPRS technológiával.

A 2,1 colos képátlóval rendelkező TFT display 320×240 (QVGA) pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 2 millió képpontos (1.600×1.200 pixel) CMOS szenzor lakozik, az elkészült felvételek pedig a 60 MB-os belső memóriában, vagy pedig a bővítőslotba helyezett microSD memóriakártyákon (maximum 4 GB) tárolhatók el.

A Dark Silver és Mirror Silver változatokban készülő Samsung D780 kapcsán említést érdemel még az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, az RDS funkciós sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 támogatás, illetve az USB 2.0 csatlakoztathatóság. A kereskedelmi forgalmazás májusban fog megkezdődni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle