Connect with us

technokrata

Idén is lesz Mobil Show

Kütyük

Idén is lesz Mobil Show

November 6. és 9. között ismét jelentkezik a mobil- és internet-kommunikációs show és vásár, a Mobil Show-Infomarket.

A 2007-ben először összekapcsolt mobil és internet-kommunikációs kiállítások a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban fogadják a szakmát és a nagyközönséget.

A tavalyi kora őszi időpont ezúttal tél elejére került, november második hétvégéjére. A szakkiállítás új ideje – közelebb a téli bevásárlásokhoz – mind a forgalmazók, mind pedig a látogatók igényeit jobban kiszolgálja, hiszen a vásárlók már az ajándékötleteiket valósíthatják meg, a kereskedők pedig éves eladásukat növelhetik. Hazánk legnagyobb ilyen tematikájú kiállítása, a Mobil Show és az Infomarket közös megjelenéssel mutatja be a 2008-as év mobiltelefon, PDA, notebook, konzol, PC és GPS újdonságait, és kipróbálhatók lesznek a világújdonságok is.


A mobil és a PC találkozási pontjaival a nagyközönség látványos bemutatókon, míg a szakemberek fórumokon ismerkedhetnek meg közelebbről. Láthatóvá válnak a friss trendek, piaci irányzatok, mint a fix-mobil integráció erősödése, okos telefonok kényelmes megoldásai internetezésre, az egyre népszerűbb laptop értékesítés mobil előfizetéssel egy csomagban, az iPhone példájával a mobil felhasználói felületek fejlődése, valamint az internetezési szokásokra nagy hatással gyakoroló országos 3G lefedettség helyzete is.

Az esemény kiváló alkalom a mobil szolgáltatók, mobiltelefon gyártók, internet szolgáltatók, internetes tartalomszolgáltatók, és minden korszerű technológiával foglalkozó informatikai cég számára az új termékek és az új szolgáltatások közvetlen bemutatására. A show elemekkel, rendhagyó elektronikus interaktív elemekkel színesített esemény a szakma és a közönség számára egyaránt érdekes és hasznos találkozót ígér.

A kiállítások már a megújult Budapesti Vásárközpontban fogadják majd a kiállítókat és látogatókat. A Vásárközpont új létesítményei jelentősen hozzájárulnak a kiállítók és látogatók kényelméhez, a szolgáltatások színvonalának emelkedéséhez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle