Connect with us

technokrata

Rengeteg új játék okostelefonokra

Kütyük

Rengeteg új játék okostelefonokra

Az EA Mobile játékok immár BlackBerry, Symbian és Windows Mobile platformokra is elérhetők.

Az EA Mobile bejelentette, hogy népszerű játékai közül immár több is elérhető BlackBerry okostelefonokra, továbbá Symbian és Windows Mobile készülékekre. Az EA Mobile olyan népszerű játékokkal szélesíti okostelefonos játék palettáját, mint például a Tetris, vagy a Bejeweled.


˝Most, hogy az okostelefonok lassan mindennapi eszközökké válnak, nagy örömmel kínáljuk az EA Mobile játékainak izgalmait és kiváló minőségét egy növekvő és egyre fontosabb piac számára˝ – mondta Travis Boatman, az EA Mobile Worldwide Studios részlegének alelnöke. ˝Az, hogy nagyszerű termékeket kínálunk a legnépszerűbb okostelefonokra, és közelmúltbeli bejelentésünk, hogy iPhone-ra is fogunk fejleszteni, tükrözi elkötelezettségünket az újonnan megjelenő platformok és piacok mellett˝.

˝Többen játszanak mobiljátékokat, mint valaha˝ – kommentálja Seamus McAteer, az M:Metrics vezető elemzője. ˝Az elmúlt hónapban 7,5 millió ember töltött le és használt játékot a mobilján, túlszárnyalva a többi mobilos tevékenységet – például a zenehallgatást vagy a közösségi hálózatokban való részvételt. Az okostelefonok felhasználói különösen lelkes fogyasztói a játékoknak, mivel 7,3 százalékuk havi egy játékot tölt le – ezt több mint kétszerese a piaci átlagnak˝.

Az EA Mobile már kiadott néhány nagy sikerű sorozatot Symbian OS platformra, mely a világ piacvezető nyílt operációs rendszere okostelefonra; ilyenek például a Doom, a FIFA, a Tiger Woods PGA TOUR és a The Sims. Mostanában az EA Sports FIFA 08 jelent meg számos Symbian okostelefonra Európában, és további játékok is folyamatosan érkeznek.

˝Küszöbön áll a mobilkonvergencia, és az EA Mobile megindítja a rohamot a legnagyobb példányszámban eladott játékmárkák Symbian verziójával˝ – nyilatkozta Jerry Panagrossi, a Symbian észak-amerikai részlegének alelnöke és vezérigazgatója. ˝Most, hogy a Symbian okostelefonokból már több mint 200 milliót leszállítottunk, és évről évre növekszik a kereslet, az izgalmas tartalmak szolgáltatásában rejlő gazdasági lehetőségek tisztán láthatók. Örömmel nézünk az EA Mobile-lal való további együttműködés elébe, hogy még több népszerű játékot ültessünk át Symbian okostelefonokra világszerte˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák