Connect with us

technokrata

Gyönyörű, 5 megapixeles LG Black Label mobil: lehull a lepel

Kütyük

Gyönyörű, 5 megapixeles LG Black Label mobil: lehull a lepel

Már nem kell sokat várnunk az LG titokzatos újdonságának hivatalos bejelentésére.

Az LG KF750-ről először a februári Mobil Világ Kongresszus és a márciusi CeBIT 2008 közötti időszakban írtunk, amikor is úgy gondoltuk, hogy a készülék már hivatalosan is ott lesz a hannoveri szakkiállításon. A hivatalos bejelentésre a CeBIT-en végülis nem került sor. Az üggyel kapcsolatban a legfrissebb hír, hogy az LG Európában április 24-én, vagyis két hét múlva csütörtökön leplezi majd le a szénszálas erősítésű spéci telefont, mely egyébként az exkluzív Black Label sorozat legújabb tagja.

A készülék hátsó részében egy 5 megapixeles (2.592×1.944 képpont) felbontású és CMOS technológiájú digitális fényképezőgép lakozik, a 3G videóhívásokhoz szánt előlapi kamera pedig 0,3 millió képpontot (VGA) tudhat magáénak.

A nagyméretű és QVGA (320×240 pixel) felbontású TFT kijelző alatt érintésérzékeny gombok és hagyományos billentyűk is fellelhetők. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), valamint Bluetooth 2.0 (A2DP) és UMTS/HSDPA kompatibilis LG KF750 belső memóriája 160 MB kapacitású, a telefon bővítőslotjába pedig microSD formátumú memóriakártyák dughatók be. Az LG KF750 várhatóan 110 ezer forintos áron debütál majd a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák