Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legfrissebb kémfotó a Sony Ericsson P5i-ről

Kütyük

A legfrissebb kémfotó a Sony Ericsson P5i-ről

Megérkezett a legújabb felvétel a Sony Ericsson új felsőkategóriás modelljéről.

Az Unofficial Sony Ericsson Blog nemrégiben megszerezte a hivatalosan még be sem jelentett Sony Ericsson P5i első reklámfilmjét, melyből időről időre egy-egy új fényképet és némi információ morzsát hoznak nyilvánosságra. A legfrissebb felvételen még mindig csukott helyzetben látható a telefon előlapja, de az ígéretek szerint néhány napon belül a készülék billentyűzetével, illetve hátoldalával is megismerkedhetünk majd. Ez volt ugyebár az első fénykép:

Ez volt a második felvétel:

Ez pedig a mai delikvens:

Már hosszú hónapok óta keringenek olyan pletykák, melyek szerint egy bizonyos Sony Ericsson P5i lesz a cég legújabb business smartphone-ja. A teljes értékű QWERTY billentyűzettel felvértezett, jelenleg Paris fejlesztési kódnevet viselő újdonságon már a legfrissebb UIQ 3.3-as felhasználói interfész (Symbian OS 9.3) teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig említést érdemel még a 2,6-2,8 colos képátlójú érintőkijelző, az 5 megapixeles felbontású kamera, az integrált GPS-vevő, illetve a HSDPA/UMTS, valamint Wi-Fi (802.11b/g) adatátvitel.

Friss információ, hogy a szétcsúsztatható kialakítású, fém hátlappal szerelt készülék vastagsága mintegy 16-18 milliméter, illetve, hogy a kijelző felbontása WQVGA, VGA, vagy WVGA lehet. A telefonra egyébként gyárilag fel lesz telepítve a Google Maps, a Wayfinder 7.0, illetve az Opera 9.5. Pletykák szerint a telefon hivatalos bejelentésére valamikor a tavasz végén kerül majd sor – a várható ár egyelőre ismeretlen. Várjuk a következő kémfotót!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés