Connect with us

technokrata

A legfrissebb kémfotó a Sony Ericsson P5i-ről

Kütyük

A legfrissebb kémfotó a Sony Ericsson P5i-ről

Megérkezett a legújabb felvétel a Sony Ericsson új felsőkategóriás modelljéről.

Az Unofficial Sony Ericsson Blog nemrégiben megszerezte a hivatalosan még be sem jelentett Sony Ericsson P5i első reklámfilmjét, melyből időről időre egy-egy új fényképet és némi információ morzsát hoznak nyilvánosságra. A legfrissebb felvételen még mindig csukott helyzetben látható a telefon előlapja, de az ígéretek szerint néhány napon belül a készülék billentyűzetével, illetve hátoldalával is megismerkedhetünk majd. Ez volt ugyebár az első fénykép:

Ez volt a második felvétel:

Ez pedig a mai delikvens:

Már hosszú hónapok óta keringenek olyan pletykák, melyek szerint egy bizonyos Sony Ericsson P5i lesz a cég legújabb business smartphone-ja. A teljes értékű QWERTY billentyűzettel felvértezett, jelenleg Paris fejlesztési kódnevet viselő újdonságon már a legfrissebb UIQ 3.3-as felhasználói interfész (Symbian OS 9.3) teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig említést érdemel még a 2,6-2,8 colos képátlójú érintőkijelző, az 5 megapixeles felbontású kamera, az integrált GPS-vevő, illetve a HSDPA/UMTS, valamint Wi-Fi (802.11b/g) adatátvitel.

Friss információ, hogy a szétcsúsztatható kialakítású, fém hátlappal szerelt készülék vastagsága mintegy 16-18 milliméter, illetve, hogy a kijelző felbontása WQVGA, VGA, vagy WVGA lehet. A telefonra egyébként gyárilag fel lesz telepítve a Google Maps, a Wayfinder 7.0, illetve az Opera 9.5. Pletykák szerint a telefon hivatalos bejelentésére valamikor a tavasz végén kerül majd sor – a várható ár egyelőre ismeretlen. Várjuk a következő kémfotót!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle