Connect with us

technokrata

Láthatáron az exkluzív TAG Heuer mobiltelefonok

Kütyük

Láthatáron az exkluzív TAG Heuer mobiltelefonok

Egy újabb, jól csengő név a mobiltelefon szektorban.

Először tavaly év elején hallhattunk pletykákat a TAG Heuer mobilokról, melyek érkezését novemberben hivatalos formában is megerősítették, most pedig az a legfrissebb információ, hogy már csak néhány hetet kell várnunk arra, hogy a kiváló minőségű karóráiról híres, 1860-ban alapított TAG Heuer bejelentse első mobiltelefonját. A különböző ékszerek, parfümök, kozmetikumok, nemes italok és elegáns divattermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó LVMH csoport oszlopos tagja, a TAG Heuer természetesen nem saját maga fogja elkészíteni ezt a különleges készüléket.

Ezzel a feladattal egy francia gyártó, a ModeLabs Group van megbízva. Magáról a telefonról egyelőre vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, az viszont már most sem titok, hogy a készülék borítása rendkívül ellenálló rozsdamentes acélból fog készülni, és a mobil alapjaiban véve sok tekintetben hasonlít majd a jelenleg forgalomban lévő TAG Heuer karórákra.

A ModeLabs nevezetű cégről az elmúlt hónapokban rengetegszer hallhattunk, még pedig annak kapcsán, hogy a vállalat a közelmúltban számos nagy és neves világcégtől kapott beszállítói, illetve gyártói megbízást. Konkrét példákat tekintve, a ModeLabs gyártósorain készülnek a Hummer terepjárók nevével fémjelzett spéci mobilok, a Levi´s márkajelzéssel ellátott divattelefonok, vagy éppen a puccos Gucci mobilok, és a jövőben a Sony vadonatúj luxusmobiljait is ez a cég fogja gyártani.

Az első TAG Heuer mobilok a cég hivatalos álláspontja szerint valamikor 2008 második felében debütálnak majd a kereskedelmi forgalomban. A várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle