Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csepegtetik az infókat az új csúcs Sony Ericssonról

Kütyük

Csepegtetik az infókat az új csúcs Sony Ericssonról

Napról napra egyre többet tudhatunk a Sony Ericsson új high-end modelljéről.

Az Unofficial Sony Ericsson Blog nemrégiben megszerezte a hivatalosan még be sem jelentett Sony Ericsson P5i első reklámfilmjét, melyből naponta egy-egy új fényképet és némi információ morzsát hoznak nyilvánosságra. Ez volt az első fénykép, melyet tegnap jelentettünk meg:

Ez pedig a most érkezett második felvétel:

Már hosszú hónapok óta keringenek olyan pletykák, melyek szerint egy bizonyos Sony Ericsson P5i lesz a cég legújabb business smartphone-ja. A teljes értékű QWERTY billentyűzettel felvértezett, jelenleg Paris fejlesztési kódnevet viselő újdonságon már a legfrissebb UIQ 3.3-as felhasználói interfész (Symbian OS 9.3) teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig említést érdemel még a 2,6-2,8 colos képátlójú érintőkijelző, az 5 megapixeles felbontású kamera, az integrált GPS-vevő, illetve a HSDPA/UMTS, valamint Wi-Fi (802.11b/g) adatátvitel.

Friss információ, hogy a szétcsúsztatható kialakítású, fém hátlappal szerelt készülék vastagsága mintegy 16-18 milliméter, illetve, hogy a kijelző felbontása WQVGA, VGA, vagy WVGA lehet. A telefonra egyébként gyárilag fel lesz telepítve a Google Maps, a Wayfinder 7.0, illetve az Opera 9.5. Pletykák szerint a telefon hivatalos bejelentésére valamikor a tavasz végén kerül majd sor – a várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés