Connect with us

Hirdetés

technokrata

50 százalékkal gyorsabb böngészés mobilokon

Kütyük

50 százalékkal gyorsabb böngészés mobilokon

Az Opera Mini új verziója mindenképp megér egy próbát.

Az Opera Software a napokban Las Vegas-ban megrendezett CTIA Wireless kiállítást használta fel arra, hogy bejelentse: elkészült a mobiltelefon felhasználók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Opera Mini legújabb változata. Ez az új kiadás egész pontosan a 4.1-es verziószámot viseli magán, de gyorsan hozzátenném, hogy ez egyelőre még nem a végleges, hanem csak az előzetes, béta verzió.

A bárki által könnyen beszerezhető és egyszerűen kipróbálható Opera Mini 4.1 beta minden korábbinál gyorsabb böngészést tesz lehetővé, a fejlesztők ugyanis nem kevesebbet állítanak, mint hogy az Opera Mini 4.0-hoz képest akár 50 százalékkal fürgébb az új verzió. Újdonság az URL Autocomplete funkció, mely a webcímek beírásakor nem kevés gombnyomástól kímélhet meg bennünket, ezenkívül pedig most már arra is lehetőség van, hogy a böngészőbe betöltött oldalakat elmentsük a memóriába, majd pedig később off-line módon olvasgassuk azokat.

Megújult továbbá a keresőfunkció, illetve a szoftver rendkívül egyszerű és kényelmes állomány fel- és letöltést biztosít a számunkra. Azt egyelőre nem tudni, hogy a mostani béta verzió után körülbelül mikor jelenik majd meg a végleges változat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés