Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N95 8GB: immár kiváló Dolby térhangzással

Kütyük

Nokia N95 8GB: immár kiváló Dolby térhangzással

Remek térhatású hangzással gazdagodnak a Nokia multimédiás készülékei.

A Dolby Laboratories munkatársai a barcelonai Mobil Világ Kongresszus után most a Las Vegas-i CTIA Wireless rendezvényen is jelen vannak. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a rangos kiállításon megtekinthető és kipróbálható egy olyan Nokia N95 8GB smartphone, melyet a Dolby Laboratories már ellátott a legújabb Dolby Mobile technológiával. Elmondások szerint a Nokia hamarosan már ezzel az új, háttérbe húzódva futó Dolby szoftverrel ellátva fogja forgalmazni az N95 8GB-ot, és ezenkívül egyéb multimédiás készülékeit is Dolby Mobile kompatibilissé kívánja tenni.

A kifejezetten mobiltelefonos felhasználásra szánt, újgenerációs hangfeldolgozó megoldás, a Dolby Mobile a Dolby ígéretei szerint minden korábbinál szebb, élettel teli térhatású hangzást valósít meg a különböző mobil készülékeken. ˝A Dolby Mobile-nak köszönhetően a mobiltelefonok szórakoztató funkciói mostantól már remek hangminőséggel rendelkezhetnek˝ – nyilatkozta Francois Moderresse, a Dolby Laboratories marketing részlegének alelnöke.

A világ első, kereskedelmi forgalomban is kapható, Dolby Mobile kompatibilis mobiltelefonjai egyébként a japán piacra szánt FOMA SH905i és a FOMA SH905iTV típusjelzésű, Sharp gyártmányú készülékek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés