Connect with us

technokrata

Motorola Z9: GPS-es csúszkamobil – immár hivatalos

Kütyük

Motorola Z9: GPS-es csúszkamobil – immár hivatalos

Megérkezett az amerikai gyártó legfrissebb sliderphone-ja.

Emlékezetes, hogy a Motorola Z9 első kémfotóival valamikor tavaly nyáron találkozhattunk, az elmúlt hetekben pedig már az FCC is bevizsgálta a telefont, így ahogy az várható volt, a CTIA Wireless szakkiállításon végre sor került a hivatalos bejelentésre is.

A csukott helyzetben 114×53,6×13,9 milliméter méretű, illetve 139 gramm tömegű Motorola Z9 tulajdonképpen nem más, mint a közelmúltban debütált Motorola RAZR2 V8, illetve V9 testvérmodellje, mely ezúttal nem szétnyitható, hanem szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik. A Motorola Synergy szoftverre épülő, GPS támogatású készülék GPRS/EDGE, illetve UMTS/HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s) kompatibilis, hátulra szerelt, nyolcszoros digitális zoomos kamerájával pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fényképek készíthetők.

A 45 MB kapacitású integrált memória microSD memóriakártyák segítségével bővíthető (maximum 8 GB), ezenkívül pedig szólnunk kell még a CrystalTalk hangminőség javító technológiáról, a Bluetooth 2.0-ról (A2DP), a QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú, 2,4 colos képátlójú TFT kijelzőről, az Opera 8 webböngészőről, illetve a dedikált zenelejátszó gombokról. A 920 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral (240 perces beszélgetési idő, 310 órás készenlét) szerelt telefont az AT&T 249 dolláros (40 ezer forint) áron forgalmazza, 24 hónapos hűségnyilatkozattal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle