Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotó: újabb csúcsmobil a Sony Ericssontól

Kütyük

Kémfotó: újabb csúcsmobil a Sony Ericssontól

A japán-svéd gyártó a jelek szerint folytatni kívánja a nagysikerű P-sorozatot.

A Sony Ericsson februárban mutatta be az Xperia termékcsalád első tagját, a Windows Mobile 6.1 szoftveres Xperia X1-et, melynek debütálása kapcsán sokakban felmerült, hogy a vállalat a jövőben a P-sorozat helyett talán már csak az X-sorozatra fog odafigyelni. Nos, most minden jel arra mutat, hogy a Sony Ericsson P termékcsalád egyáltalán nem halott, és hamarosan érkezik az új csúcsmodell.

Már hosszú hónapok óta keringenek olyan pletykák, melyek szerint egy bizonyos Sony Ericsson P5i lesz a cég legújabb business smartphone-ja. A mellékelt felvételen állítólag már ez az egyelőre még mindig igen titokzatos készülék látható, melynek érdekessége, hogy nem hagyományos, hanem szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik.

A teljes értékű QWERTY billentyűzettel felvértezett, jelenleg Paris fejlesztési kódnevet viselő újdonságon már a legfrissebb UIQ 3.3-as felhasználói interfész (Symbian OS 9.3) teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig említést érdemel még a 2,6 colos képátlójú érintőkijelző, az 5 megapixeles felbontású kamera, az integrált GPS-vevő, illetve a HSDPA/UMTS, valamint Wi-Fi adatátvitel. Pletykák szerint a telefon hivatalos bejelentésére valamikor a tavasz végén kerül majd sor – a várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés