Connect with us

technokrata

Mától drágább a Vodafone-féle korlátlan mobil net

Kütyük

Mától drágább a Vodafone-féle korlátlan mobil net

Áremelés a vörös szolgáltatónál.

A Vodafone a mai naptól emelt áron, 20 százalékkal drágábban kínálja a magyar piacon egyébként egyedülálló, korlátlan adatforgalmat biztosító (normál felhasználás mellett) mobil Internet szolgáltatását. Mint ismeretes, ez a díjcsomag mindeddig 5.000 forintos havidíj ellenében volt igénybe vehető, április 2-tól viszont már havi 6.000 forintot kell fizetnünk érte (csak az új előfizetőknek – a meglévők a régi árat fizetik).

A Vodafone 2007 júniusában vezette be fix tarifás vezeték nélküli Internet szolgáltatását Magyarországon. A Vodafone a hazai piacon egyedül kínál már a kezdetektől korlátlan adatforgalmat fix áron, illetve három napos díjmentes próbát, mely során bárki kipróbálhatja a modemet és bármilyen kötöttség nélkül visszaviheti a vásárlás helyére, ha mégsem elégedett a szolgáltatással.

A Vodafone első embere, dr. Beck György az áremeléssel kapcsolatban egy tegnapi sajtótájékoztatón csak annyit mondott, hogy cége nem ár, hanem minőség tekintetében kíván harcba szállni a riválisaival. Beck úr ezenkívül felhívta a figyelmet arra, hogy 2008. március 20-tól a Vodafone 30 napra terjesztette ki azt az időszakot, mely idő alatt bárki kötöttségek nélkül kipróbálhatja a szolgáltató villámgyors vezeték nélküli internetes hálózatát.

A 30 napos tesztidőszak alatt a Vodafone mindenféle fizetési kötelezettség nélkül, a hűségnyilatkozat bontásával, bármikor visszavásárolja a készüléket azon ügyfeleitől, akik a szerződésben meghatározott normál adatforgalom mellett használták azt. A 3 napot követő bontások esetében azonban a szolgáltatás havidíját időarányosan kiszámlázza. A megalapozott döntés érdekében a Vodafone ráadásul már vásárlás előtt lehetővé teszi, hogy weboldalán ellenőrizhessük – akár házszámunk alapján -, hogy elérhető-e a lefedettsége lakóhelyünkön, munkahelyünkön, vagy akár nyaralónknál.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek