Connect with us

Hirdetés

technokrata

Több millió forintos mobilok a rangos kiállításon

Kütyük

Több millió forintos mobilok a rangos kiállításon

A Goldvish részt vesz az egyik legrangosabb nemzetközi óra- és ékszerkiállításon.

A korábbi cikkeinkben már többször is említett, kifejezetten luxuskategóriás mobilok gyártásával foglalkozó GoldVish hivatalos sajtóközleményben értesítette szerkesztőségünket a céggel kapcsolatos legfrissebb hírekről. Ezek szerint a GoldVish kiállítja legfrissebb, 2008-as termékeit az április 3. és 10. között a svájci Basel-ben megrendezendő Baselworld óra- és ékszerkiállításon.

Ugyancsak friss hír, hogy a cég a korábbi tervekkel ellentétben ebben a hónapban még nem nyitotta meg első úgynevezett ˝Flagship Store˝-ját, vagyis nagyáruházát – erre különböző okokból kifolyólag csak májusban kerül majd sor. Az új kereskedés az exkluzív órák és ékszerek fővárosának tekinthető Genfben, annak is elegáns belvárosában nyílik majd meg. Ez egyébként még csak a kezdet, ugyanis a GoldVish tervbe vette, hogy a közeljövőben a világ számos pontján nyit majd hasonló boltokat.

A Baselworld-ön, illetve a genfi GoldVish boltban a cég teljes termékpalettája fellelhető lesz, vagyis még a limitált sorozatú, adott esetben csak néhány példányban készülő modellek is. Az aranyban és gyémántban korántsem szűkölködő luxustelefonok közül a legegyszerűbb modell már potom 5 millió forint ellenében hazavihető, de az igazi különlegességre vágyó ínyencek akár 200 millió forintnyi összeget is kifizethetnek egy-egy limitált darabért.

A svájci székhelyű GoldVisht-t egyébként 2003-ban alapította Michel Morren és Gregor Snip, akik időben felismerték, hogy globálisan milyen jelentős igény mutatkozik a különleges kialakítású és rendkívül drága ékszermobilok iránt. Hazánkban jelenleg hivatalosan még nem forgalmaznak GoldVish telefonokat, de a hasonló termékekkel foglalkozó, bár némileg visszafogottabb árazású Vertu már jó pár éve jelen van a magyar piacon. A Vertu mobilokról készített tesztjeink az alábbi linkeken olvashatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés