Connect with us

technokrata

Újabb luxusmobil: ez nem gagyi műanyag

Kütyük

Újabb luxusmobil: ez nem gagyi műanyag

A Bellperre különösen odafigyel arra, hogy milyen anyagokat használ fel mobiljai gyártásakor.

A luxusmobilok piacára betörni kívánó, Bellperre nevezetű cégről először egy évvel ezelőtt írtunk, azonban a vállalat első készülékei csak most kezdenek felbukkanni a piacon. A Bellperre mobilok mindegyikét kézzel szerelik össze Hollandiában, és felületükön csak olyan nemes anyagokat találhatunk, mint például a titán, a rozsdamentes acél, vagy a bőr. A vásárlóknak továbbá lehetőségük van arra, hogy meghatározzák, hogy pontosan milyen fajtájú és színű bőrt, vagy esetleg aranybevonatot szeretnének viszontlátni álmaik készülékén.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Bellperre telefon egy hagyományos kialakítású, 120 gramm tömegű készülék, mely kereken 100 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, illetve 16 milliméter vastag. A 2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző előtt zafírkristály üveg kapott helyet, mely a gyártó szerint még azt is elviseli karcolódás nélkül, ha például egy kocsikulcsot végighúzunk rajta. Ezt azért nem merném kipróbálni…

A kijelző egyébként meglepően visszafogott specifikációkkal bír, hiszen például felbontása mindössze 176×220 pixel. Ehhez hasonlóan a kamera sem egy nagy szám: az autofókusz és vaku nélküli fényképezőgéppel maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a Windows Mobile 5 operációs rendszer, a sztereó Bluetooth támogatás, illetve a miniUSB csatlakozó aljzat. A pontos ár egyelőre ismeretlen, mindenesetre biztosra vehető, hogy a Bellperre luxusmobilokkal nem túl gyakran találkozunk majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin