Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ön túl sokat ivott! – alkoholszondás GPS készülék

Kütyük

Ön túl sokat ivott! – alkoholszondás GPS készülék

Szinte már hihetetlen, hogy a gyártók milyen új funkciókat zsúfolnak a legújabb navigátorokba.

Az NDrive nevezetű portugál cég a jövő héten kezdődő, hannoveri CeBIT 2008 szakkiállításon mutatja be legújabb fejlesztését. A keresztségben NDrive G400 nevet kapott újdonság érdekessége, hogy jobboldalába egy high-tech alkoholszondát szereltek a fejlesztők, így a kis masina némi kalibrálást és egy leheletet követően már meg is tudjani mondani nekünk, hogy be szabad-e ülnünk a volán mögé. Ne felejtsük: hazánkban zéró tolerancia uralkodik! (Január vége óta egyébként már több mint 900 jogosítványt vont be a rendőrség az ittas sofőröktől.)

Az NDrive G400 érintésérzékeny TFT kijelzője 3,5 colos képátlón tárja elénk a különböző vizuális tartalmakat, és a készülék a mai elvárásoknak megfelelően nem csak GPS navigációként, hanem akár videó- és zenelejátszóként, sőt hordozható játékgépként is minden további nélkül használható. Az alkoholszondás navigátor 200 eurós (50 ezer forint) áron debütál majd az európai piacokon.

Ugyancsak ott lesz a CeBIT-en a G400 nagytesója, a G700-as modell, mely elsősorban 4,3 colos kijelzőjéről, fényképpel kiegészített térkép-megjelenítési képességeiről, GSM/GPRS támogatásáról, illetve 480 eurós (125 ezer forint) áráról ismerszik meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés