Connect with us

technokrata

Vodafone: számlainfók a mobilon – azonnal, valós időben

Kütyük

Vodafone: számlainfók a mobilon – azonnal, valós időben

A vörös szolgáltató hamarosan egy érdekes új szolgáltatást fog indítani.

A Vodafone legújabb szolgáltatásának a lényege, hogy az előfizetők teljesen új formában, immár akár a telefonjuk kijelzőjéről is leolvashatják, hogy az adott számlázási időszakban mekkora hang-, illetve adatforgalmat generáltak, illetve megtudhatják, hogy addig milyen számlaösszeget értek el. Az új szolgáltatás ezen túlmenően interaktív promóciókat és használati segédleteket is közvetít az előfizetők felé, akik ily módon például lépésről lépésre végigmehetnek majd a mobil internetet, vagy éppen az MMS-t illető beállítási procedúrákon.

A SNAPin SelfService-re épülő rendszert az eddigiekben az Egyesült Királyságban és Spanyolországban tesztelte a Vodafone, mintegy 3 ezer felhasználó segítségével. A szolgáltatást az európai országokban az idei esztendő folyamán kívánja elindítani a Vodafone.

Az elegáns megjelenésű, grafikus menüs SNAPin SelfService első körben az S60, UIQ, illetve Windows Mobile szoftveres készülékeken lesz elérhető, a későbbiekben azonban a Vodafone által forgalmazott telefonok túlnyomó részén használható lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin