Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobil Világ Kongresszus 2008 – a legsikeresebb

Kütyük

Mobil Világ Kongresszus 2008 – a legsikeresebb

A rangos mobil telekommunikációs rendezvény szervezői maximálisan elégedettek.

A korábban 3GSM nevet viselt, idéntől viszont Mobil Világ Kongresszusnak nevezett barcelonai szakkiállítás szervezői nyilvánosságra hozták a rendezvénnyel kapcsolatos különböző számadatokat. Ezek szerint az idei kiállításon összesen több mint 55 ezer látogató vett részt, mely számba benne foglaltatnak az érdeklődők, a média munkatársai és a kiállítók is. Ez egyébként rekordnak számít, a korábbi 3GSM-eken (2007: 52 ezer látogató) még sohasem voltak ennyien.

A 2008-as Mobil Világ Kongresszusról több mint 2.700 nemzetközi nyomtatott média, TV- és rádiócsatorna, illetve website (köztük természetesen mi is) számolt be kisebb-nagyobb hírösszeállításokkal. Az 1.500 kiállítási standon mintegy 1.300 vállalat mutatta be legfrissebb termékeit és szolgáltatásait, a kiállítási összterület nagysága pedig megközelítette a 30 ezer négyzetmétert. A rendezvényen kiállító cégek közül egyébként több mint 230-nak a vezérigazgatója is jelen volt a standok környékén.

2009-ben február 16. és 19. között rendezik majd meg a Mobil Világ Kongresszust, ugyanott, mint az idén, a spanyolországi Barcelonában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés