Connect with us

technokrata

CeBIT 2008: Vodafone UltraCard – 3 készülék 1 hívószámmal

Kütyük

CeBIT 2008: Vodafone UltraCard – 3 készülék 1 hívószámmal

A vörös szolgáltató a hannoveri szakkiállításon jelenti be legfrissebb újdonságát.

A Vodafone a március 4. és 9. között a németországi Hannoverben megrendezendő CeBIT 2008 keretein belül leplezi majd le a Vodafone UltraCard-ot. Bár az elnevezésből akár egy új HSDPA adatkártyára is következtethetünk, ezúttal teljesen másról van szó.

A Vodafone UltraCard lényege, hogy az előfizetők a meglévő telefonszámukhoz nem egy, hanem rögtön három SIM kártyát kapnak, így ugyanaz a hívószám egy időben akár három készüléken is megcsörrenhet. A mobil operátor szerint ennek az az előnye, hogy a felhasználók ugyanazzal a hívószámmal használhatják az autóba szerelt telefonjukat, az irodai feladatokra tartott BlackBerry-jüket, illetve hagyományos mobiljukat.

Bejövő hívás esetén mindhárom készülék csörög, de a felhasználók megadhatják például, hogy csak az egyik telefonjukon szeretnének SMS-eket fogadni. A Vodafone UltraCard-nak nincs havidíja, hanem csak egyszer kell kifizetni 30 eurót (8 ezer forint) SIM-kártyánként. A Vodafone Európában augusztus elején indítja el az UltraCard projektet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin