Connect with us

Hirdetés

technokrata

Apple iPod: új modell és árcsökkentés

Kütyük

Apple iPod: új modell és árcsökkentés

Újdonság a 2 GB-os iPod shuffle, az 1 GB-os verzió pedig olcsóbb lett.

Az Apple hazai képviselete bejelentette, hogy az iPod shuffle már 2 GB-os tárkapacitással is elérhető, és ezzel egy időben az 1 GB-os iPod shuffle árát jelentősen csökkentette a gyártó: Magyarországon az 1 GB-os változat javasolt végfelhasználói ára mostantól 14.400 forint. A mindössze 8 köbceniméter térfogatú, 15 gramm tömegű, alumínium borítású és csipesszel felszerelt iPod shuffle négyféle – ezüst, kék, zöld és lila színben kapható Magyarországon.

˝Meglehetősen alacsony új árának köszönhetően az iPod shuffle az eddigi legkönnyebben elérhető iPod˝ – mondta Greg Joswiak, az Apple iPod termékmarketingért felelős alelnöke. ˝Az új 2 GB-os modellen a zenerajongók még több dalt vihetnek magukkal, bárhová is menjenek˝.

A több mint 140 millió példányban eladott iPod a világ legnépszerűbb digitális zenelejátszó-családja. A termékcsalád tagja a világ legkényelmesebben viselhető iPod lejátszója, az iPod shuffle; az akár 40.000 dal (4 perces, 128 Kbps-os AAC dalok) tárolására képes iPod classic; a videót is lejátszó iPod nano és a Multi-Touch felhasználói felülettel ellátott iPod touch. Az iPod-tulajdonosok a kiegészítők hatalmas kínálatából választhatnak: több mint 4.000, kimondottan az iPod lejátszókhoz tervezett termék kapható, például tokok, fitnesz kiegészítők és hangszórórendszerek, emellett pedig számtalan gépkocsi modell audio-rendszeréhez is csatlakoztathatóak az iPod lejátszók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés